• banner

Prisen på grafitelektroder forventes at stige, fordi prisen på nålekoks bliver ved med at stige

Prisen på grafitelektroder forventes at stige, fordi prisen på nålekoks bliver ved med at stige

Priserne på kinesisk nålekoks stiger

Prisen på nålekoks i Kina er steget med 500-1000 yuan.De vigtigste årsager på markedet er følgende:

For det første er beholdningen af ​​nålekoks reduceret på grund af fabrikkens drift på et lavt niveau, og ressourcerne til nålekoks af høj kvalitet er mangelvare, hvilket er befordrende for den stigende pris.

For det andet fortsatte prisen på råvarer med at stige, boostet af det internationale råoliemarked, prisen på oliegylle og blød asfalt fortsatte med at stige, så prisen på nålekoks var høj.

For det tredje reduceres downstream-efterspørgslen ikke, markedsvarmen øges på grund af, at ordrerne på anodematerialer er tilstrækkelige, så prisen på grafitelektrode stiger med 150-240 USD/ton, og det fremtidige marked er stadig bullish, hvilket yderligere gavner prisen på nålekoks.

For det fjerde steg priserne på nålekoksrelaterede produkter - petroleumskoks og brændt petroleumskoks kraftigt.

Med hensyn til pris, fra den 24. februar, er driftsområdet for Kinas nålekoksmarkedspris 1500-2060 USD / ton brændt nålkoks;grøn nålkoks er 1190-1350 USD/ton, og den almindelige transaktionspris for importeret olienålskoks er 1100-1300 USD/ton;Kalcineret nålekoks er 2000-2200 USD / ton;Den almindelige transaktionspris for importeret kulnålkoks er 1450-1700 USD / ton.

Prognosen: det forventes, at prisen stadig vil stige.Dels er den samlede markedsopstart lav, hvilket har en vis støtte for prisen.På den anden side forventes nedstrøms anodematerialet og grafitelektroden at stige i marts.Samtidig forventes prisen på grafitelektroder stadig at stige, hvilket er godt for nålekoksmarkedet;Derudover er priserne på petroleumskoks og brændt petroleumskoks steget kraftigt på det seneste.Den højeste pris på brændt koks med lavt svovlindhold er blevet hævet til 10.000 yuan/ton i dag, hvilket er tæt på prisen for nogle nålekoksproducenter.Derfor kan nogle købere henvende sig til nålekoks, og forsendelsen af ​​nålekoks forventes at stige.Som konklusion forventes stigningsintervallet at være 80-160 USD/Ton.


Posttid: Mar-10-2022